PITOPALVELU JA CATERING VANTAA

Base Catering tarjoaa Vantaan alueella catering-palvelua kaiken kokoisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Kerro meille, millainen juhla on kyseessä ja työskentelemme yhdessä kanssasi suunnitellaksemme sopivan tarjoilun ja tarvittaessa etsimme sopivan juhlapaikan. Tavoitteemme on, että kaikki vieraat ovat tyytyväisiä ja saavat unohtumattoman illan.

Me olemme kiinnostuneita auttamaan monenlaisissa tilaisuuksissa ja meillä on vuosien varrella tullut kokemusta pitopalvelusta niin yritysjuhlien, häiden ja pikkujoulujen kautta.

Kun kyseessä on häät, tahdomme tietenkin, että hääpaikalla kaikki on täydellistä. Anna meidän suunnitella sopiva menu ja järjestämme juhlapaikalle myös tarvittavan henkilökunnan, että häistäsi tulee unohtumaton.

Meillä on ollut ilo suunnittella vuosien mittaan erilaisia juhlatilaisuuksia ja työskennellä useiden eri asiakkaiden kanssa. Kaikki tilaisuudet suunnitellaan budjettisi mukaisesti ja sinun toiveitasi kuunnellen. Haluamme, että saat unohtumattoman illan ja huolehdimme, että vieraasi viihtyvät.

Kerro meille, missä juhlasi järjestetään ja millaista tarjoilua toivoisit. Voimme taata, että tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ovat aina ruokiemme lähtökohtana ja henkilökuntamme pystyy loihtimaan upeita makuelämyksiä. Teemme kaikkemme, että saavutamme toiveesi juhlien suhteen ja kunnioitamme budjettiasi.
Soita tai lähetä meille viestiä ja voimme aloittaa juhliesi järjestämisen jo tänään! Base Cateringin kokeneet ja taitavat työntekijät auttavat sinua luomaan illan, joka ylittää odotuksesi ja häikäisee vieraasi ja tilaisuudestasi tulee varmasti unohtumaton.