PITOPALVELU KIRKKONUMMI

Base Catering auttaa sinua järjestämään häät, yritysjuhlat, pikkujoulut tai muut erikokoiset juhlat Kirkkonummen alueella. Suunnittelitpa juhlaa 10 tai 200 ihmisellä, autamme mielellämme. Base Cateringin kokeneen ja taitavan henkilökunnan avulla järjestät juhlat, joissa kaikki viihtyvät.

Suunnitteletko häitä? Onko sinulla jo hääpaikka vai etsitkö vielä sopivaa juhlapaikkaa? Base Catering auttaa hääjuhlien järjestämisessä alusta asti. Kun kyseessä on häät, tahdomme tietenkin, että hääpaikalla kaikki on täydellistä. Anna meidän suunnitella sopiva menu ja järjestämme juhlapaikalle myös tarvittavan henkilökunnan, että häistäsi tulee unohtumaton.

Pitopalvelun lisäksi etsimme tarvittaessa sopivan juhlapaikan ja suunnittelemme herkullisen menun. Suunnittelemme elegantteja, hauskoja, kauniita ja unohtumattomia hääjuhlia asiakkaidemme kanssa. Meille tärkeintä on, että suuri päiväsi on juuri sellainen kuin olet unelmoinut ja vieraasi viihtyvät.

Kerro meille, missä juhlasi järjestetään ja millaista tarjoilua toivoisit. Voimme taata, että tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ovat aina ruokiemme lähtökohtana ja henkilökuntamme pystyy loihtimaan upeita makuelämyksiä.
Vuosien kokemuksella catering-alalta voimme luoda yhdessä sinun toiveisiisi pohjautuen elämyksen niin sinulle kuin vieraillesi. Meillä on ollut ilo suunnittella vuosien mittaan erilaisia juhlatilaisuuksia ja työskennellä useiden eri asiakkaiden kanssa. Jokaisella juhlalla on ollut erilainen budjetti ja idea, mistä olemme luoneet taianomaisen ja unohtumattoman illan. Soita tänään meille ja kerro, miten voimm auttaa sinua juhlien järjestelyssä. Aloitetaan jo tänään!