PITOPALVELU TUUSULA

Base Catering tarjoaa täyden pitopalvelun Tuusulan alueella. Meillä on vuosien kokemus erilaisten juhlien järjestämisestä ja ideoimme mielellämme lisää sinun juhliesi kohdalla.

Oli kyseessä yksityiset juhlat, yritysjuhlat tai pikkujoulut, pystymme loihtimaan illastanne unohtumattoman.

Suunnitteletko häitä? Onko sinulla jo hääpaikka vai etsitkö vielä sopivaa juhlapaikkaa? Base Catering auttaa hääjuhlien järjestämisessä alusta asti. Anna meidän suunnitella sopiva menu ja järjestämme juhlapaikalle myös tarvittavan henkilökunnan, että häistäsi tulee juuri sinun unelmiasi vastaavat.

Meillä on ollut ilo suunnittella vuosien mittaan erilaisia juhlatilaisuuksia ja työskennellä useiden eri asiakkaiden kanssa. Kaikki tilaisuudet suunnitellaan budjettisi mukaisesti ja sinun toiveitasi kuunnellen. Haluamme, että saat unohtumattoman illan ja huolehdimme, että vieraasi viihtyvät.

Olemme edelläkävijöitä tarjoilun, tilaisuuksien suunnittelun ja kekseliäiden ruokien suhteen. Tarjoamme täyden palvelun sinulle pitopalvelusta aina juhlatilojen etsintään ja saat meiltä myös tarvittavan henkilökunnan juhlapaikalle. Kerro meille, missä juhlasi järjestetään ja millaista tarjoilua toivoisit. Voimme taata, että tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ovat aina ruokiemme lähtökohtana ja henkilökuntamme pystyy loihtimaan upeita makuelämyksiä.
Otathan yhteyttä jo tänään!

Aloitamme suunnittelun heti ja autamme sinua luomaan unelmiesi juhlan.