PITOPALVELU JA CATERING HELSINKI

Base Catering tarjoaa upeita ruokia, tarjoilun  ja korkealaatuiseen catering-palvelun yksityis-ja yritystilaisuuksiin muihin tilaisuuksiin Uudenmaan alueella.

Tavoitteemme on luoda asiakkaillemme mieleenpainuvat, fantastiset ja laadukkaat juhlat asiakkaillemme. Olemme edelläkävijöitä tarjoilun, tilaisuuksien suunnittelun ja kekseliäiden ruokien suhteen.

Tarjoamme täyden palvelun sinulle pitopalvelusta aina juhlatilojen etsintään ja saat meiltä myös tarvittavan henkilökunnan juhlapaikalle.

Jokaisella juhlalla on ollut erilainen budjetti ja idea, mistä olemme luoneet taianomaisen ja unohtumattoman illan. Juhlasta tekee unohtumattoman, kun juhlat on järjestetty tyylikkäästi ja hyvällä maulla, mikä tekee vaikutuksen juhlien vierailijoihin. Huolehdimme aina vieraistasi ja haluamme, että kaikki viihtyvät. Otamme myös  huomioon, missä juhlat järjestetään tarjoilun suhteen. Olemme loihtineet erilaisia juhlia monenlaisiin tiloihin, joten otamme huomioon suunnittelussa esimerkiksi sinun hääpaikkasi.

Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ovat aina ruokiemme lähtökohtana. Soita meille ja kysy erilaisista menuistamme tai voimme suunitella täysin uuden menun pohjautuen toiveisiisi.

Suunnittelitpa suurempaa hääjuhlaa, yritysjuhlia tai vaikka pikkujouluja,  Base Cateringin kokeneet ja taitavat työntekijät auttavat sinua luomaan illan, joka ylittää odotuksesi ja häikäisee vieraasi ja tilaisuudestasi tulee varmasti unohtumaton.

Soita meille ja kysy erilaisista menuistamme tai voimme suunitella täysin uuden menun pohjautuen toiveisiisi. Voit joko lähettää viestiä tai soittaa meille. Aloitamme suunnittelun heti ja autamme sinua luomaan unelmiesi juhlan.

Ota yhteyttä jo tänään!

[email protected] tai soittamalla 010-524 8210