PITOPALVELU JA CATERING ESPOO

Suunnitteletko yritysjuhlia tai hääjuhlaa Espoon alueella? Me Base Cateringillä haluamme auttaa sinua juhlan järjestämisessä. Meillä on vuosien kokemus erilaisten juhlatilaisuuksien luomisesta. Tarjoamme täyden palvelun pitopalvelun niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaille. Palveluumme sisältyy pitopalvelusta aina juhlatilojen etsintään ja saat meiltä myös tarvittavan henkilökunnan juhlapaikalle.

Kerro meille, mitä sinulla on mielessäsi. Kyseessä voivat olla häät, yritysjuhlat, valmistujaiset tai vaikkapa pikkujoulut. Oli kyseessä minkäkokoinen  tilaisuus tahansa, meillä on tarjottavana upea tilaisuuteen sopiva menu, missä tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ovat aina ruokiemme lähtökohtana. Tarvittaessa voimme auttaa sinua esimerkiksi sopivan hääpaikan etsimisessä.

Autamme sinua luomaan yksilöllisen ja upean tilaisuuden. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaiden toiveiden mukaiseksi ja kokenut henkilökuntamme auttaa sinua tilaisuuden suunnittelusta lähtien loppuun saakka.

Meillä on ollut ilo suunnittella vuosien mittaan erilaisia juhlatilaisuuksia ja työskennellä useiden eri asiakkaiden kanssa. Jokaisella juhlalla on ollut erilainen budjetti ja idea, mistä olemme luoneet taianomaisen ja unohtumattoman illan. Juhlasta tekee unohtumattoman, kun juhlat on järjestetty tyylikkäästi ja hyvällä maulla, mikä tekee vaikutuksen juhlien vierailijoihin.

Palaathan asiaan ja kerro meille, millaisia juhlia tai tilaisuutta olet järjestämässä. Saat meihin yhteyttä soittamalla tai lähettämällä viestiä. Aloitetaan tilaisuuden järjestäminen jo tänään!