PITOPALVELU KERAVA

Base Catering tarjoaa täyden pitopalvelun Keravan alueella. Oli kyseessä yksityiset juhlat, yritysjuhlat tai vaikkapa pikkujoulut, pystymme loihtimaan illasta unohtumattoman. Meillä on vuosien kokemus erilaisten juhlien järjestämisestä ja ideoimme mielellämme lisää sinun juhliesi kohdalla.

Base Cateringin tavoite on tarjota asiakkailleen unohtumattoman, yksilöllisen ja upean juhlan. Maukkaat menumme ovat inpiroivia ja käytämme ruuissa vain parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita. Anna meidän luoda juhlasi herkullisen tarjoilun, josta kaikki vieraasi varmasti pitävät.

Hääjuhlan järjestäminen on usein iso työ. Base Catering pystyy auttamaan alusta asti juhlan järjestämisessä. Oli kyseessä pienet ja intiimit häät tai monen sadan vieraan juhlat, kokemuksemme ja ammattitaitomme avulla järjetämme molemmat toiveidesi mukaisesti. Pitopalvelun lisäksi etsimme tarvittaessa sopivan juhlapaikan ja teemme yhdessä hääjuhlasta unohtumattoman.

Hääjuhliin teemme maukkaan tarjoilun ja koristelemme juhlapaikan. Juhlasta tekee unohtumattoman, kun juhlat on järjestetty tyylikkäästi ja hyvällä maulla, mikä tekee vaikutuksen juhlien vierailijoihin.

Soita tai lähetä meille viestiä ja voimme aloittaa juhliesi järjestämisen jo tänään! Meillä on ollut ilo suunnittella vuosien mittaan erilaisia juhlatilaisuuksia ja työskennellä useiden eri asiakkaiden kanssa. Jokaisella juhlalla on ollut erilainen budjetti ja idea, joiden pohjalta juhla on suunniteltu. Base Cateringin kokeneet ja taitavat työntekijät auttavat sinua luomaan illan, joka ylittää odotuksesi ja häikäisee vieraasi ja tilaisuudestasi tulee varmasti unohtumaton.