BACK TO WORK YRITYSTILAISUUDET PÄÄKAUPUNKI-SEUDULLA SYKSY 2022
Pitopalvelu, tilat ja henkilökunta samasta paikasta

VAIVATTOMASTI JA LAADUKKAASTI

Syksy on loistava hetki kutsua koko henkilöstö viettämään iltaa ja luomaan yhteishenkeä tulevalle kaudelle. Juhla voi kuitenkin olla työläs toteuttaa ja juhlatoimikunnat käyttävät lukuisia tunteja etsien tarjoiluja, tiloja sekä tilaisuuden toteuttajaa.

Olemme jo yli kymmenen vuoden kokemuksella järjestäneet niin tarjoilut kuin avaimet käteen – ratkaisuja erilaisiin tapahtumiin sekä yrityksille että yksityisille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Teemme lukuisien juhlatilojen kanssa yhteistyötä ja kauttamme voitte varata koko paketin: tilat, tarjoilut ja henkilökunnan.

Henkilökuntamme takaa tarjoiluiden toimivuudesta, vieraiden viihtyvyydestä sekä vapauttaa teille aikaa nauttia itse tilaisuudesta, myös teidät on juhliin kutsuttu. Anna meidän auttaa ja hyppää itse juhlahumuun mukaan!

YRITYSTILAISUUDET - KAIKKI YHDESTÄ PAIKASTA

PITOPALVELU
KORKEA LAATU

YRITYSTILAISUUDET - KAIKKI YHDESTÄ PAIKASTA

HENKILÖKUNTA AMMATTITAIDOLLA

YRITYSTILAISUUDET - KAIKKI YHDESTÄ PAIKASTA

TILAT
LAAJA VERKOSTO

ASIAKKAAMME

Yrityksen 8v juhlat. Yrityksen omissa tiloissa Cocktail ruokailutarjoilut Kiitoksia teille! Ruokia kehuttiin kovasti, eikä suotta. Tarjoilu onnistui meidänkin mielestä oikein hyvin! 🙂
Mirva Uotila
Designer
Olemme käyttäneet Base Cateringia lukuisissa tilaisuuksissamme. Palvelu on ollut aina ensiluokkaista ja herkulliset tarjoilut ovat tapahtuman teemaan suunniteltu täydellisesti.
Aki Antman
Toimitusjohtaja
Messuille osallistui yhteensä yli 750 kävijää. Valitsimme Base Catering Oy:n hoitamaan tarjoilut kokonaisuutena Kaha Expoon, koska meillä oli hyviä kokemuksia heistä vastaavanlaisten tapahtumien tarjoiluiden hoitamisesta meidän aiempiin tilaisuuksiin. Myös tällä kertaa ruoka oli erittäin hyvin maistuvaa, ja tarjoilut onnistuivat erinomaisesti.
Jouni Vainikka
Markkinointijohtaja
KAIKKI YHDESTÄ PAIKASTA

PITOPALVELUA
PÄÄKAUPUNKI-SEUDULLA